Patricia van Schaik

Over mij

Mijn naam is Patricia van Schaik en ik ben personal trainer en lifestyle coach. Ik geloof dat personal training meer is dan 2x in de week een uur zweten. Transformatie begint van binnenuit. Met de juiste mindset, eetpatroon en trainingsplan verandert je leven. Het gaat niet om het perfecte lichaam, het gaat erom dat jij je goed voelt in het lichaam dat bij je past!

Ik help je op weg naar een gelukkig en gezond lichaam waar jij je fijn bij voelt. Voel jij je fijn dan straal je dat ook uit!

In mijn eigen transformatie ben ik 20 kilo afgevallen. Ik zat niet meer lekker in mijn vel, was verre van fit en straalde dat ook uit. Ik wilde dat anders, maar ik wilde het vooral blijvend anders. Ik ben gaan sporten, heb mijn voeding aangepast en heb mijn mindset onder de loep genomen. Naarmate ik fitter werd merkte ik dat ik veel beter in mijn vel zat en alles in het leven mij makkelijker afging. Niet alleen de trap oplopen maar ook beter om kunnen gaan met tegenslagen. Ik ervaarde minder stress en ging veel positiever door het leven. Hierdoor ben ik gepassioneerd geraakt om ook anderen te helpen dit te bereiken.

We hebben allemaal het recht om blij met ons zelf te zijn en dat ook uit te stralen!

Wat zeggen mijn cliënten?

“Patricia is een goedlachse, enthousiaste trainer met een brede kennis op gebied van sport en gezondheid, en een sterke focus op doelen en behoeftes van de mensen die ze traint. Ik train bij Patricia met meer mensen tegelijk en zij weet elke training weer de tijd te vinden om iedereen individueel te begeleiden. De trainingen zitten ook dusdanig goed in elkaar dat ieders doelen aan bod komen, en steeds weer met nieuwe oefeningen zijn de trainingen met Patricia nooit saai!”

Paul Groothuis
Amersfoort

“Trainen met Patricia is altijd een feestje. Ze weet elke keer weer een pittige, uitdagende, maar zeker ook originele training te bedenken (waar ik met gezonde spierpijn dan nog een paar dagen van nageniet). Met haar enthousiasme en aanstekelijke lach, loodst ze mij moeiteloos door het programma heen.

Sinds ik met Patricia train ben ik significant fitter en mij meer bewust van het effect dat sporten en voeding, máár zeker ook rust, op mijn lichaam hebben.”

Yvonne Steeman
Leusden

“Patricia is een topper! De trainingen zijn uitdagend en divers, ze weet je te motiveren net een stapje meer te zetten dan je eigenlijk denkt te kunnen. Ze heeft mensenkennis en voelt aan wanneer er naast fysieke training ook een luisterend oor nodig is.

Iedereen verdient een Patricia.”

Anne Rongen
Amersfoort

Meer weten? Leren trainen? Fit worden? Doelen behalen?

Aarzel niet en neem contact met mij op!

Met sportieve groet,

Patricia van Schaik
Personal Trainer

Bel of app mij op +31 (0)6 3602 58 09, stuur een e-mail naar contact@rightfitpt.nl of gebruik dit contactformulier: